Общи условия

Записване на час ?

За да си запишете час за фотосесия, тържество или друг повод е необходимо да направите това поне седмица преди желаната от Вас дата на тел.: 0889000873 или на е-майл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Какво е необходимо за фотосесия ?

Желателно е преди да дойдете в студиото или да определим външна фотосесия, да обсъдим какво точно желаете и да изберем заедно цялостната визия за Вашата сесия. В студиото ми има много аксесоари, част от които мога да нося със себе си за външни снимки, но ако имате нещо конкретно с което желаете да сте на тях, вземете го с Вас.

Дрехите, с които ще бъдете на снимките зависят от Вас и Вашият личен стил и вкус, за да бъде обаче по ефектна и добре структурирана фотосесията е желателно да обсъдим заедно концепцията, за да предвидя подходящи аксесоари, декори, място и т.н.

Преди да започнем самите снимки, ще получите бланка в която трябва да попълните Вашите данни (които ще пазя в архив като мои клиенти), вида на услугата която желаете и да потвърдите, че сте запознат с условията в моето студио.

Цените на предлаганите от мен фотографски услуги можете да откриете ТУК

Снимките ще получите до 30 работни дни след заснемането. Получаването им може да бъде на диск или по е-майл, това също трябва да отбележите на място в бланката.

(Ако желаете снимките Ви да бъдат обработени в по-кратък срок, може да упоменете това в бланката като цената за бърза обработка е по 1лв на кадър допълнително).

Условия

1. Снимките направени от мен в индивидуална фотосесия, рожден ден, тържество или друго не могат да се ползват за рекламна цел. Уповавайки се на закона за АВТОРСКОТО ПРАВО. Ако желаете все пак да ползвате снимките в реклама, следва да го объсдим заедно и да определим цената.

2. В бланката която ще попълните преди сесията, трябва да отбележите дали желаете или не Вашите снимки да бъдат публикувани на личният ми уеб сайт и в личната страница на студиото във фейсбук.

3. Ако участвате с направени от мен снимки в конкурси, моля да посочите името или линк към мен като техен автор.

4. В студиото или докато снимам навън Вашата сесия, не е желателно вие също да снимате с телефон, апарат или друг вид камера.

Ако имате други въпроси моля отправете ги предварително на посочения е-майл или на мобилния ми телефон.

Графичен дизайн и рекламни услуги

Ако желаете да се възползвате от услугите на студиото свързани с изготвянето на корпоративен дизайн, печатни материали, рекламни услуги или уеб дизайн е необходимо да се свържете с мен на тел.: 0889000873 за да си определим час за предварителна среща и да объсдим Вашите желания и нашите идеи в един общ проект.

Благодаря за вниманието !