Графичен дизайн

За да се създаде една успешна марка, трябва да се започне от логото и цялостният и корпоративен дизайн. В това число създаването на оригинални визитки, рекламни материали като календари, плакати, брошури, каталози, CD и обложки за CD и други.

Разбира се, във века на технологиите рекламата в интернет е напълно задължителна, изработване на рекламни банери, карета и други материали свързани с популяризирането на компанията Ви.

Това, което предлагам е индивидуалност, креативност и много идеи обвързано с познания в графични програми Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign, Adobe Flash и Corel Draw, като добавим и доза професионализъм ще получим отлична формула за създаване на корпоративна идентичност, която да работи както трябва.

Чрез сътрудничеството ми с фирма Paradox Interactive можем да Ви предложим и комплексно изграждане на цялостната визия на Вашият бизнес, чрез изграждане на уеб сайт и всички останали материали в пълен синхрон.

След като бъде създадена изрядно една корпоритавна идентичност от логото до официалният уеб сайт, е необходимо да се популяризира и да има ефективна реклама имаме готов отговор и в тази насока с помоща на две изключителни, млади и много амбициозни жени в лицето на Мартина Станоева - Специалист Маркетинг и Реклама и Росяна Сотирова - ПР Специалист ви предлагаме изготвянето на цялостни решения за нестандартни, новаторски , напълно индивидуални и оригинални рекламни кампании и стратегии за Вас и Вашата компания.